Leveringsinformatie webshop

Klik hier om direct naar onze webshop te gaan

U kunt eenvoudig via de webshop uw bestelling doen. Wij kunnen het vlees bij u bezorgen of u kunt er voor kiezen om het rond een door u gekozen tijdstip af te halen. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon eens rustig ons hele assortiment bekijken zonder te bestellen. U vindt er informatie over ingrediënten, bereidingstijd, de prijs en allergenen. Al onze producten zijn ecologisch. Dit is een vorm van biologische landbouw. Het exacte verschil tussen biologisch en ecologisch leest u hier

Onze werkwijze

Iedere ochtend komen de orders voor webshopbestellingen bij ons binnen. Wij lezen uw opmerkingen waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Vervolgens maken we de bestelling klaar en regelen voor bezorgorders een koerier. Dat zijn jongens van Local Express, een onderdeel van PostNL. Het zijn allemaal aardige lui die uw bestelling in onze winkel komen ophalen en rechtstreeks bij u thuis komen brengen. 's Zomers vervoeren ze het in koelboxen of koeltassen zodat het gegarandeerd lekker koud bij u aankomt.

Verpakking

We verpakken uw vlees en vleeswaren ongeveer in dezelfde verpakking als in de winkel. Het vlees gaat in plastic zakjes en de vleeswaren op een zwart schaaltje met folie eromheen. Maar voor uw webshopbestelling verpakken we het gehakt in plastic bakken. Het is voor gehakt van belang dat het luchtig bij u aan komt. Fragile producten als tartaartjes en Duitse biefstuk gaan ook in plastic bakken. De vleeswaren voorzien we van dubbel folie zodat u deze direct kunt invriezen.
We kiezen voor plastic verpakkingen omdat het vlees dan het beste beschermd is tegen uitdroging en lekken voorkomt. Maar we zoeken wel steeds naar de meest milieuvriendelijke soort plastic. 

Bezorginformatie

• Woensdag en vrijdag
• Bestel voor 24.00u en het wordt de volgende dag klaargemaakt
• Tussen 17.00-20.00 uur
• Bezorgkosten € 6,95
• Gratis bezorging v.a. € 75
• Minimale bestelgrootte € 25

Klik hier om naar onze webshop te gaan