Vers vlees

Wij verkopen voornamelijk vers vlees. Dagelijks vers gesneden door een vakman slager. De slager die voor u natuurlijk ook het vlees precies kan snijden zoals ú het hebben wilt. Het assortiment bestaat uit rund- en kalfsvlees, varkensvlees, kip en gevogelte en lamsvlees. 

Hamlappen

Lekker sappig vlees, ook in blokjes te gebruiken voor Aziatische ge... Meer ›
€ 2,55
€ 2,55
€ 6,38
Aanbieding

Half-om-half gehakt

Het meest malse en smakelijke gehakt van iets meer rund dan varkens... Meer › geldig tot en met: 26-05-2019
€ 1,75 € 1,45
€ 2,63 € 2,18
€ 4,38 € 3,63
€ 8,75 € 7,25
€ 17,50 € 14,50

Spareribs

Mateloos populair onder de barbecue liefhebbers. 45 min braden/gril... Meer ›
€ 9,75
€ 14,63
€ 19,50

Boerenkarbonade

Stoere karbonade met spek en zwoerd.350 gram = 15 min bakken, grot... Meer ›
€ 7,53
€ 10,75
€ 21,50
€ 37,63
€ 53,75

Varkensfilet

Deel van de varkenslende en zeer geschikt om te bereiden in de oven... Meer ›
€ 14,75
€ 22,13
€ 29,50
€ 36,88
€ 44,25
€ 51,63
€ 59,00

Varkensgehakt gekruid

Gekruid met zout, peper en foeli. Meer ›
€ 1,60
€ 2,40
€ 4,00
€ 8,00

Frikando

Ouderwets gezellig stuk vlees. 25 min per pond braden. Meer ›
€ 13,50
€ 20,25
€ 27,00

Varkensshoarma

Mals en mager vlees, lekker gekruid. 5 min roerbakken. Meer ›
€ 2,55
€ 6,38

Varkensprocureur

Dit is de varkensnek zonder been. Lekker als mals en sappig braad... Meer ›
€ 11,50
€ 17,25
€ 23,00
€ 34,50
€ 46,00

Varkensbuik zonder been

Voor de echte koks onder ons. Lekker braden in de oven, zonder been... Meer ›
€ 8,00
€ 12,00
€ 16,00
€ 24,00
€ 32,00

Varkensschouder

Stevig en smaakvol vlees om 1,5 uur te stoven of voor pulled porc. ... Meer ›
€ 14,80
€ 22,20
€ 27,75
€ 37,00

Kogelbiefstuk

Zeer mals vlees, gesneden van de kogels en lendestukken. 100 gram =... Meer ›
€ 4,50
€ 5,63
€ 6,75
€ 7,88
€ 9,00

Entrecôte

Smaakvolle steak met een randje vet, gesneden van de dunne lende. 5... Meer ›
€ 5,85
€ 7,02
€ 7,80

Riblappen

Het best verkochte stoofvlees met een beetje vet. 3 uur stoven. Meer ›
€ 6,75
€ 13,50
€ 20,25
€ 27,00

Bieflappen

Lekker rosbieflapje, ook perfect als reepjesvlees. 4 a 6 min bakken. Meer ›
€ 3,20
€ 4,00
€ 4,80

Goulashvlees

Is ook zeer geschikt voor boeuff bourguignon, curry en andere stoof... Meer ›
€ 6,00
€ 12,00
€ 24,00

Ribeye

Sappige steak, iets gemarmerd, ook super voor op de grill. 5 a 7 mi... Meer ›
€ 14,35
€ 20,50
€ 41,00
€ 61,50
€ 82,00

Rosbief

Is nog altijd een feest. 20 min per pond braden. Meer ›
€ 19,75
€ 29,63
€ 39,50
€ 59,25
€ 79,00

Tartaar

Van mager en mals rundvlees. Meer ›
€ 3,15
€ 4,73
€ 7,88
€ 15,75
€ 31,50

Magere runderlapjes

Lekker draadjesvlees. 3 uur stoven. Meer ›
€ 6,88
€ 13,75
€ 20,63
€ 27,50

Rumpsteak

Biefstuk van de zijlende met een klein randje vet, smaakvol en mals... Meer ›
€ 10,63
€ 14,88
€ 21,25
€ 42,50
€ 63,75
€ 85,00

Spinazie rollade

Gevuld met spinazie, bosui, coburger ham, kaas en knoflookpeper. 40... Meer ›
€ 29,60
€ 37,00
€ 44,40
€ 55,50
€ 66,60

Knoesten

Van deze runderbotten maakt u een heerlijke krachtige bouillon. Meer ›
€ 2,10
€ 4,20
€ 10,50

Bavette

4 tot 6 weken gerijpte delen van de vanglap. Karaktervol vlees voor... Meer ›
€ 3,90
€ 5,85
€ 7,80
€ 19,50
€ 29,25
€ 39,00

Runderrolladelap

Malse rosbieflap om zelf een gevulde rollade van te maken. Meer ›
€ 27,75
€ 37,00
€ 46,25
€ 55,50
€ 64,75
€ 74,00