Rundvlees

Het karaktervolle, malse rundvlees komt van Limousine koeien uit het natuurgebied Spaarwoude. Onder toezicht van Gertjan van Tunen begrazen ze de ruige weide en 's winters worden ze verzorgd in de stal van de Koningshoeve.

Het vlees wordt 2 tot 6 weken gerijpt en wordt door de deskundige slager vakkundig versneden.

Ossenhaas

De meest malse biefstuk. 100 gram en 125 gram = 3 a 4 min bakken, 1... Meer ›
€ 7,25
€ 9,06
€ 10,88
€ 12,69
€ 14,50
€ 36,25
€ 54,38
€ 72,50
€ 90,63
€ 108,75
€ 126,88
€ 145,00
€ 181,25

Biefstuk (Athene)

Dun gesneden malse biefstukjes met een heerlijke Griekse marinade. 2... Meer ›
€ 3,45
€ 4,31
€ 5,18

Carpaccio rollade

Mals rundvlees gevuld met rucola, peccorino, gerookte kipfilet, pijn... Meer ›
€ 28,00
€ 35,00
€ 42,00
€ 52,50
€ 63,00

Rumpsteak

Biefstuk van de zijlende met een klein randje vet, smaakvol en mals.... Meer ›
€ 10,13
€ 14,18
€ 20,25
€ 40,50
€ 81,00

Spinazie rollade

Gevuld met spinazie, bosui, coburger ham, kaas en knoflookpeper. 40 ... Meer ›
€ 28,00
€ 35,00
€ 42,00
€ 52,50
€ 63,00

Knoesten

Van deze runderbotten maakt u een heerlijke krachtige bouillon. Meer ›
€ 2,00
€ 4,00
€ 10,00

Bavette

4 tot 6 weken gerijpte delen van de vanglap. Karaktervol vlees voor ... Meer ›
€ 3,75
€ 5,63
€ 7,50

Runderrolladelap

Malse rosbieflap om zelf een gevulde rollade van te maken. Meer ›
€ 26,25
€ 35,00
€ 43,75
€ 52,50
€ 61,25
€ 70,00

Sucadelappen

Zeer mals gemarmerd stoofvlees uit de schouder. 3 uur stoven. Meer ›
€ 14,75
€ 22,13
€ 29,50

Entrecôte

Smaakvolle steak met een randje vet, gesneden van de dunne lende. 5 ... Meer ›
€ 5,55
€ 6,66
€ 7,40
Aanbieding

Riblappen

Het best verkochte stoofvlees met een beetje vet. 3 uur stoven. Meer › geldig tot en met: 30/09/2018
€ 6,38 € 5,38
€ 12,75 € 10,75
€ 19,13 € 16,13
€ 25,50 € 21,50

Bieflappen

Lekker rosbieflapje, ook perfect als reepjesvlees. 4 a 6 min bakken. Meer ›
€ 3,05
€ 3,81
€ 4,58

Rundergehakt

Van echt mooi vlees en niet te vet. Meer ›
€ 1,80
€ 2,70
€ 4,50
€ 9,00
€ 18,00

Half-om-half gehakt

Het meest malse en smakelijke gehakt van iets meer rund dan varkensv... Meer ›
€ 1,65
€ 2,48
€ 4,13
€ 8,25
€ 16,50

Runderpoulet (soepvlees)

Met koud water en een groentenbouquet opzetten. 3 uur trekken. Meer ›
€ 2,20
€ 5,50
€ 11,00

Pepersteak

Met grof gemalen zwarte peper. 4 a 6 min bakken. Meer ›
€ 3,60
€ 4,50
€ 5,40

Runderrollade

Gekruid met zout en peper. 20 min per pond braden. Meer ›
€ 17,50
€ 26,25
€ 35,00
€ 43,75
€ 52,50
€ 61,25
€ 70,00

Kogelbiefstuk

Zeer mals vlees, gesneden van de kogels en lendestukken. 100 gram = ... Meer ›
€ 4,25
€ 5,31
€ 6,38
€ 7,44
€ 8,50

Borstlappen

Het meest doorregen stoofvlees. 3 uur stoven. Meer ›
€ 5,13
€ 10,25
€ 15,38
€ 20,50

Rib-eye

Sappige steak, iets gemarmerd, ook super voor op de grill. 5 a 7 min... Meer ›
€ 9,75
€ 13,65
€ 19,50
€ 39,00

Klapstuk

Ouderwets lekker vlees voor hutspot. 4 uur stoven/bouillon trekken. Meer ›
€ 5,15
€ 10,25
€ 15,40
€ 20,50

Rosbief

Is nog altijd een feest. 20 min per pond braden. Meer ›
€ 18,75
€ 28,13
€ 37,50
€ 56,25
€ 75,00

Tartaar

Van mager en mals rundvlees. Meer ›
€ 3,00
€ 4,50
€ 7,50
€ 15,00
€ 30,00

Magere runderlapjes

Lekker draadjesvlees. 3 uur stoven. Meer ›
€ 6,38
€ 12,75
€ 19,13
€ 25,50