Rundvlees

Het karaktervolle, malse rundvlees komt van Limousine koeien uit het natuurgebied Spaarwoude. Onder toezicht van Gertjan van Tunen begrazen ze de ruige weide en 's winters worden ze verzorgd in de stal van de Koningshoeve.

Het vlees wordt 2 tot 6 weken gerijpt en wordt door de deskundige slager vakkundig versneden.

Borstlappen

Het meest doorregen stoofvlees. 3 uur stoven. Meer ›
€ 5,13
€ 10,25
€ 15,38
€ 20,50

Rib-eye

Sappige steak, iets gemarmerd, ook super voor op de grill. 5 a 7 min... Meer ›
€ 13,65
€ 19,50
€ 39,00

Italiaanse rollade

Mals rundvlees gevuld met peccorino, spianata romana, olijven en ore... Meer ›
€ 28,00
€ 35,00
€ 42,00
€ 52,50
€ 63,00

Klapstuk

Ouderwets lekker vlees voor hutspot. 4 uur stoven/bouillon trekken. Meer ›
€ 5,15
€ 10,25
€ 15,40
€ 20,50

Rosbief

Is nog altijd een feest. 20 min per pond braden. Meer ›
€ 18,75
€ 28,13
€ 37,50
€ 56,25
€ 75,00

Tartaar

Van mager en mals rundvlees. Meer ›
€ 3,00
€ 4,50
€ 7,50
€ 15,00
€ 30,00

Runderrollade

Gekruid met zout en peper. 20 min per pond braden. Meer ›
€ 17,50
€ 26,25
€ 35,00
€ 43,75
€ 52,50
€ 61,25
€ 70,00

Kogelbiefstuk

Zeer mals vlees, gesneden van de kogels en lendestukken. 100 gram = ... Meer ›
€ 4,25
€ 5,31
€ 6,38
€ 7,44
€ 8,50

Sucadelappen

Zeer mals gemarmerd stoofvlees uit de schouder. 3 uur stoven. Meer ›
€ 14,75
€ 22,13
€ 29,50

Entrecôte

Smaakvolle steak met een randje vet, gesneden van de dunne lende. 5 ... Meer ›
€ 5,55
€ 6,66
€ 7,40

Riblappen

Het best verkochte stoofvlees met een beetje vet. 3 uur stoven. Meer ›
€ 6,38
€ 12,75
€ 19,13
€ 25,50

Bieflappen

Lekker rosbieflapje, ook perfect als reepjesvlees. 4 a 6 min bakken. Meer ›
€ 3,05
€ 3,81
€ 4,58

Rundergehakt

Van echt mooi vlees en niet te vet. Meer ›
€ 1,80
€ 2,70
€ 4,50
€ 9,00
€ 18,00

Biefstuk (Athene)

Dun gesneden malse biefstukjes met een heerlijke Griekse marinade. 2... Meer ›
€ 3,45
€ 4,31
€ 5,18

Carpaccio rollade

Mals rundvlees gevuld met rucola, peccorino, gerookte kipfilet, pijn... Meer ›
€ 28,00
€ 35,00
€ 42,00
€ 52,50
€ 63,00

Tomaten rollade

Gevuld met zongedroogde tomaten, dragon, walnoot, bosui, knoflook en... Meer ›
€ 28,00
€ 35,00
€ 42,00
€ 52,50
€ 63,00

Rumpsteak

Biefstuk van de zijlende met een klein randje vet, smaakvol en mals.... Meer ›
€ 10,13
€ 14,18
€ 20,25
€ 40,50
€ 81,00

Spinazie rollade

Gevuld met spinazie, bosui, coburger ham, kaas en knoflookpeper. 40 ... Meer ›
€ 28,00
€ 35,00
€ 42,00
€ 52,50
€ 63,00

Magere runderlapjes

Lekker draadjesvlees. 3 uur stoven. Meer ›
€ 6,38
€ 12,75
€ 19,13
€ 25,50

Ossenhaas

De meest malse biefstuk. 100 gram en 125 gram = 3 a 4 min bakken, 1... Meer ›
€ 7,25
€ 9,06
€ 10,88
€ 12,69
€ 14,50
€ 36,25
€ 54,38
€ 72,50
€ 90,63
€ 108,75
€ 126,88
€ 145,00
€ 181,25

Runderpoulet (soepvlees)

Met koud water en een groentenbouquet opzetten. 3 uur trekken. Meer ›
€ 2,20
€ 5,50
€ 11,00

Pepersteak

Met grof gemalen zwarte peper. 4 a 6 min bakken. Meer ›
€ 3,60
€ 4,50
€ 5,40

Karweivlees

Smaakvol grofdradig stoofvlees. Gesneden van het middenrif of de lon... Meer ›
€ 6,38
€ 12,75
€ 25,50

Knoesten

Van deze runderbotten maakt u een heerlijke krachtige bouillon. Meer ›
€ 2,00
€ 4,00
€ 10,00